Hoe te praten met een partner over je geheime verlangens

Misschien heb je al lang een andere houding of een manier geprobeerd. Je denkt waarschijnlijk zelfs dat je verlangen verder gaat dan de regels (niet het feit dat het waar is voor hen. Sexologen zijn al lang tot de conclusie: alles is viagra prijs prima, alles is mooi en bedreigt zowel hun leven en gezondheid niet). Maar het is niet gemakkelijk om hierover te praten met een geliefde: hoe hij het hieraan bereikt? Plotseling zal het geschokt zijn? Mensen Farmacia Di Prima zijn zo verschillend, en het feit dat men waarneemt als onderdeel van een verplicht bed programma kan struikelen op vooroordelen van de tweede. Daarom is het belangrijk om een ​​Frank-gesprek correct te bouwen over uw seksuele verslavingen, die uw satelliet niet inwisselbaar is.

een. Kalm, alleen kalm

Voordat je erover begint te praten, probeer dan te ontspannen en te onthouden wat ik met een hechte persoon over je fantasieën en behoeften moet praten – perfect goed. Als een populaire Amerikaanse journalist zegt, een expert in seks en relaties Dan Seviges, erkenning in zijn niet-standaard seksuele verlangens hoeft er niet zo uit te zien dat je kanker hebt gevonden en dat je dit relatief moet verklaren.

Sommigen voorkomt het verleden negatieve ervaring toen ze vroegen naar iets eerdere partner, en hij antwoordde: “Fu, hoe kun je aanbieden? Wat ben je pervert?’En je weet dat hij ongelijk had, maar nog steeds nerveus als je met mijn huidige man gaat praten. Je nervositeit voelen, hij zal zichzelf gespannen, dus probeer dit gesprek op dat moment te maken wanneer je kalm en zelfverzekerd voelt.

Leave a Comment

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)